<cite>vyplývatímtešiťGodaddy renewal couponsčlánokmenogastronómovnapíšteWindows web hosting

Napíšte nám

Prihlásenie

Gastro svet


Gastrosvet.sk je projekt, ktorý spája zamestnancov a zamestnávateľov. Na tejto stránke nájdete pracovné ponuky z oblasti gastronómie a hotelierstva.

Všetky služby na tejto stránke sú poskytované zdarma.

Takto znie úvodne info o našej stránke, ktorá je zameraná hlavne pre gastronómov a ľudí z tejto brandže . Tiež si môžete všimnúť, že všetky inzercie na tejto stránke sú zdarma, z toho vyplýva, že sme len banda fanatikov, ktorí za to neberú peniaze, ale chcú pomôcť ľudom, ktorí hľadajú prácu.

Momentálne sme sa rozhodli pomôcť nie len nájdením vašej práce, ale aj uplatnením sa v nej. To znamená, že náš tím Vám bude pravidelne prinášať články z gastrosvet-a , návody a typy ako pripravovať kvalitné coffee drinky,  inšpirácie na cocktail nápoje , tovaroznalectvo,  nové trendy zo sveta kuchyne , určité štandardy, ktoré si musí udržať každý jeden zamestnanec a podnik ako celkový a  motivačné články, aby ste napredovali a získavali nové skúsenosti a boli na trhu práce viac žiadaní.

V dnešnej dobe nestačí byť vyučený alebo mať priemerné skúsenosti. Preto je blog zameraný hlavne pre ľudí z gastra, čo však neznamená, že nie je aj pre bežných ľudí, ktorí chcú získať nové poznatky z gastronómie. Preto budeme písať články aj o zaujímavých kultúrnych podujatiach, od sveta kávy, cez kuchyne, až k hudobným podujatiam.
Naše články budú písané a inšpirované samotnými skúsenosťami, ktoré sme nadobudli počas štúdia, samo štúdiá a praxe. Nie sú to platené články, nemáme žiadnych sponzorov, sú to naše skúsenosti, myšlienky v jednoduchej a krátkej forme, pretože povedzme si pravdu, kto má v dnešnej dobe chuť čítať 5 stranové články, preto tento úvodný informačný článok končí a môžete sa tešiť nabudúce.

káva a članok

Pridaj komentár